23 juli 2012

Att jobba igen...Nu är jag då tillbaka på jobb. Smakade inte bra i morse att stiga upp. Alla andra i hushållet sussar som stockar väl än...

MEN
skall hastigt ge er lite smyg-reklam om höstens kurs utbud... :)

IDAG fick jag layouten på vårt kursprogram för korrektusläsning från tryckeriet.
I år är den i färg, storleken en aning större och innehåller en massa bilder oxo...Det vi bjuder på är över hundra kurser... Föreläsningar om bl.a. hur man lär sig sova gott, hur man gör beskärning av träd och buskar.

Bland kurserna finner du Silververkstaden igen som var så populär att vi fortsatte 3 kurser i rad fast det endast var en planerad ifjol. Smyckeskurs av bestick skall det bli, likaså kurs i Origami.
Vi får lära oss göra läderarbeten och andra praktiska saker. En massa kurser i matlagning och Smoothies.


 

Det blir kurs i Mindfullness, förhöja ditt självförtroende och i Reiki samt en massa gymnastik


Du har möjlighet att gå Första hjälp 1 & 2, eller uppdatera dina nuvarande kort. Du har möjlighet att under våren ta dig Hygienpass. Även en kurs som heter: Skaffa hund!

SAMT

Nu ordnas det en kurs som heter: Kvinnan och Bilen!
Kvinna – hur bra känner du till vad din bil behöver? Vill du kanske lära dig byta däck, vindrutetorkare och lampor? Vilka vätskor bör du fylla på? Tvättar du och vaxar du bilen rätt? Vad kan det vara för fel då det skakar i ratten? Vad skall du kolla innan du åker på en ”längre” bilfärd? Köpa däck – vad bör du tänka på? Hur bogserar man? Vet du konsten att titta och tänka rätt vid köp av begagnad bil? Denna kurs är för DIG som vill veta lite mer om din bil, gå igenom bilens skrymslen samt hur man fixar de enklaste problemen som dyker upp när man äger en bil.

Låter inte det intressant? Det finns ju en hel del ensamma kvinnor som äger bil... :)

Till jul ordnas igen Julverkstaden var du kan Stöpa ljus, binda en granrisbock, göra en äppelkrans (den delen skall jag dra) samt fixa marsipangrisar.


Dessutom går hela kurs utbuds-katalogen i de färger vår kommunens nya grafiska manual har. Och så har vi lilla Isla (kommunens maskot) också med på bild.Nu blev det allt spännande va?  :)

Katalogen kommer ut till alla hushåll på Kimitoön i augusti...2 kommentarer:

 1. Blir det vävkurs för nybörjare i år? Eller hoppar man bara på en gammal kurs? Blir vävstolsägare endera dagen nämligen.

  Pipi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det e bara att hoppa på! Dom e fixade så att även nybörjare är MER än välkomna med! :)

   Radera