09 juli 2013

Att åka till Vasa


Det blev en pikatripp till Vasa för vår del... Startade 06.00 på lördag morgonen och var framme på förmiddagen.  Lånade mammas och pappas husbil... :) Vägen var rätt så... tja... rak... :)

Stora stenar, och en fin slogan! :)


Inte alla dagar man ser hö på stör eller kor på grönt! LYX!


Kollade på KSF ´00´s  matcher på Wasacup ´13...

Därefter blev det ilfart till första hjälpen i stan med B´s brorson Tor som hade satt ena foten in i ett cykelhjul. Han satt på pakethållaren när mamma T cyklade, och så hade vänster fot slintat in i hjulet. OJ så han grät - men jag förstår honom - så BLÅ hela foten var - för att inte tala om hurudan svullnad!

MEN

Tor var duktig! Vi hade tur, fick gå först i kön på första hjälpen. Enligt läkaren var där inget av, men skrev färdigt en remiss till röntgen ifall Tor inte skulle kunna gå på foten eller om det skulle bli värre.Efter att vi lämnat Tor och hans mamma på hotellet, så äkte vi för att söka upp Jesso och hennes kompis som blev kvar på fotiscupen då vi åkte till första hjälpen. Dom hade duktigt nog hittat en Hese en bit från fotisområde vart dom gått. Satt där mätta och belåtna och väntade på oss.


 Nu skulle vi då söka upp skolan var pojkarna befann sig. Sen skulle vi söka upp camping att sova på.MEN

Det gick inte riktigt enligt våra planer... Bilen slutade ladda och fläktremmen började skrika...
Skulle vi våga riskera att sova i Vasa och inte komma hem i tid på söndagen?

NEJ

Det vågade vi ju inte chansa på, eftersom vi hade B´s brors och hans frus biljetter till söndagens konsert med oss i min plånbok...
Så vi beslöt oss för att börja köra neråt - hemåt...Vi körde till Björneborg, sökte upp Yyteri caming var vi hade tänkt sova, men den hade ju redan stängt för dagen. Vi gick en sväng på stranden - LJUVLIG strand och körde sedan in till stan, åt lite på ABC i B:borg och körde sen ner till Raumo var vi sov på ABC-parkeringen.

Kl. 9 följande morgon fortsatte vi vår färd hemåt...
Här några bilder "Vasa i ett nötskal"  :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar